Лекарят лекува понякога облекчава често, но да утешава - трябва да може винаги. 

Сър Уилям Ослер

ДИАНА СТРАТИЕВА

Традиционната медицина третира всички нас по еднакъв начин. Но болестите са индивидуални, така както всеки от нас е индивидуален, уникален и единствен. Точно, защото всеки от нас е различен от другия, болестите, с които трябва да се справяме са само наши, както всяко друго преживяване по време на жизнения ни път. Вече всеки знае, че медикаментите от аптеките „лекуват“ симптомите, които се появяват в нашето тяло, а не първопричината на болестта. Ние сме много повече от едно тяло. Хомеопатията е тази, която стига до причината и лекува индивида, конкретния многоизмерен човек – тялото, умът и духът.

С тези изводи, които бях направила за себе си потърсих лекар за мен и за цялото ми семейство. Следвайки интуицията си намерих  Ели . Получи се правилната комбинация на „работещият инструмент в точните ръце“. Така мога да опиша лечението на Ели чрез хомеопатията и другите допълващи методи и техники на лечение, които използва.

 

Познавам Ели от вече две години. Постепенно цялото ми семейство започна да я посещава. Всеки от нас със свой, различен проблем и симптом. Сега симптомите вече изчезват. Не е нужно да споменавам, че настинка и грип въобще не ни плашат, защото имаме точните лекарства. Но се случи нещо много повече – всеки от нас истински се променя. Не характера, не темперамента или личността. Сега всеки е себе си – такъв, какъвто е. Разликата е в това, че всеки от нас върви по своя собствен път, изразява и проявява себе си. Вървим заедно в общата пътека на семейството и обществото, по пътеката на Живота. 

Лично за себе си мога да опиша ефекта от лечението ми така. Събудих се от дълбок сън. Преди живота сякаш преминаваше край мен и събитията просто се случваха без Аз да участвам в тях. Сега се чувствам жива и щастлива. Всяка ситуация, независимо дали я определям в дадения момент за „добра“ или „лоша“ за мен е истинско предизвикателство. Сега Аз контролирам живота си, а не той мен. Осъзната съм в действията си, в решенията си, в чувствата и в емоциите си. Какво повече от това? Всичко останало е зависело, зависи и ще зависи от мен. Но вече всичко е различно.

Благодаря ти, Ели!!!

Мнения

За нас са важни вашите мнения.

Прегледай

Мнения

Напишете и споделете.

Прегледай

Мнения

Защото само така могат повече хора да повярват в нас и хомеопатията.

Прегледай