Лекарят лекува понякога облекчава често, но да утешава - трябва да може винаги. 

Сър Уилям Ослер

ВЕЛИСЛАВА ПЕТРОВА, ПАЦИЕНТ, 50 ГОДИНИ

Пациент съм на Ели Логинова от две години и половина. Отидох в нейния Център по препоръка от моя колежка на която беше помогнала. Аз вече бях опитвала, за съжаление без ефект, всички варианти за лечение на конвенционалната медицина за моята основна диагноза – псориазис и начална форма на псориатичен артрит.  Въпреки това, повече от пет години нещата при мен се влошаваха. В допълнение към това се беше появил диабет и метаболитен синдром.

Получих подобрение още през първия месец на лечението при Ели. Започнах да взимам  хомеопатия и постепенно овладяхме възпалението и започна трайно подобрение.  Поразените участъци намаляха до минимум и на повечето от местата изчезнаха. След третия месец направих преглед и при Д-р Джампа и добавихме лечение и по тибетската медицина. Резултатът беше допълнително подобрение, което остана с постоянен ефект и досега.

В резултат на лечението при Ели качеството на живота ми се подобри значително. Чувствам се отлично и съм сигурна, че това е в резултат на хомеопатичното лечение, което продължаваме да прилагаме, за да поддържам отличната форма.

Има и друг ефект за мен, който искам да споделя. Всяко посещение при Ели е празник. Контакта с нея ми носи спокойствие и хармония. Ели има красива енергия, която щедро дарява и всеки път излизам от срещата при нея усмихната, спокойна и вярваща в способността си с лекота да се справя с предизвикателствата пред мен.

Ели, ти си специален лечител и още по-специален човек! Благодаря ти!

Мнения

За нас са важни вашите мнения.

Прегледай

Мнения

Напишете и споделете.

Прегледай

Мнения

Защото само така могат повече хора да повярват в нас и хомеопатията.

Прегледай