Бъди винаги това, което си ти. Не подражавай на другите. Не приемай ролята, която другите ти отреждат. Осъзнай своето Аз и бъди него, а не фалшив образ. Така можеш да постигнеш и наложиш Аза.  

ЕЛИ ЛОГИНОВА – БЛОГПРОГРАМАТА ЗА ДОБРА ФОРМА НА Д-Р РАЛЧЕВА

Според публично проучване двама от всеки трима души на възраст над 18 години искат да подобрят техните фигура, външния вид и искат да се чувстват добре. Нашата концепция предлага намаляване на телесното тегло и на целулита там, където е необходимо. Медицински център за алтернативна медицина „Ели Логинова“ има удоволствието да ви представи нов подход за постигане на перфектен контур на тялото и отстраняване/намаляване на целулита по френски, неинвазивен, безболезнена начин наречен във Франция безкръвна липосукция. Можете да загубите ненужните сантиметри около талията или във всяка друга област на тялото си.

Нашите програми за отслабване, оформяне на тялото и намаляване на целулита вземат под внимание специфичните характеристики на всеки човек, както на физиологично, така и на психологично ниво.Всяка програма е адаптирана към нуждите на даден човек.

С помощта на високоефективният апарат 2ATM с ултразвук се премахват подкожните мазнини разположени както повърхностно така и дълбоко под кожата. Ултразвук с ниска честота/ниска интензивност пробива клетъчната мембрана на мастните клетки и мастните киселини се отделят в кръвния поток. Средните честоти ултразвук стимулират симпатиковата нервна система, която стимулира производството на хормона норадреналин, който засяга дълбоките вътрешни мазнини и причинява липолиза в стимулираните области по цялото тяло. Тъй като има 14 плаки, множество области могат да бъдат третирани едновременно. Докато повечето екстремни диети са отговорни за загубата на мускулна тъкан, то нашият балансиран подход се фокусира върху загубата на мазнини а също така и на увеличение на мускулната маса.

Дали ще имате нужда да загубите 13 см (или повече), за да влезете отново в дадена рокля/костюм или искате да отслабнете и да оформите тялото си за предстояща почивка на море, ние ви предлагаме тази утвърдена за мъже и жени процедура, с която контролирате степента на отслабване и оформяне. Можете да постигнете желаният резултат зависещ единственно от броя на процедури, които ще направите, като средно се губят по 1см на процедура.

Нашият метод помага да отслабнете на желани мяста, да оформите контурите на тялото си, намалява или премахва целулита, така че можете да останете стройни за цял живот. Успоредно с това се подобрява мускулната сила, което увеличава кръвооросяването на костите и е най-добрата профилактика срещу остеопорозата. Подобрява се тургора на кожата и особенно самочувствието. 

До края на септември 2013 година процедурите, включващи безкръвна липосукция и ултразвук за премахване на подкожните мазнини ще бъдат с 50% процента намаление от стандартната цена, т.е. 50 лв вместо 100 лв.

Можете да си запишете час при д-р Ралчева, както и да получите повече информация на телефоните на нашия център: (02) 4807176, (02) 8513841, 0899055130, 0896325099